ساز و کار صادرات فرش و تابلو فرش به خارج از کشور

ساز و کار صادرات فرش  و تابلو فرش به خارج از کشور

ما در این مقاله قصد داریم شما را با ساز و کار صادرات فرش  و تابلو فرش به خارج از کشور بیشتر آشنا شویم، ولی ابتدا گذری به صادرات فرش داشته باشیم. کشور عزیز ما در گذشته جزو بزرگترین و قدیمی ترین تولید کنندگان و صادر کنندگان فرش و تابلو فرش در جهان بوده.

فرش در اواخر دوره قاجاریه به یکی از مهمترین کالاهای صادراتی ایران تبدیل شد. همزمان با این تحولات در ایران، برخی از کشورهایی که در صنعت فرش دستباف دارای مزیت بودند، به فکر توسعه این صنعت افتاده و به عرصه رقابت در تجارت بین المللی آن وارد شدند. بعد از جنگ جهانی اول این رقابت در بازار جهانی شدت یافت و همواره تولیدکنندگان بزرگ فرش در تصاحب بازارهای جهانی بخصوص بازار اروپا و آمریکا در رقابت با یکدیگر قرار داشتند. در دوره پهلوی نیز فرش دستباف در تجارت خارجی ایران نقش مهمی داشت و مهمترین کالای صادراتی ایران بعد از نفت به شمار میرفت.

یکی از مزیت های صادرات فرش سود آن است ، صادرات فرش دستباف همانند صادرات پسته می‌تواند برای کشور از اهمیت بالایی برخوردار باشد. صادرات فرش به کشورهای خارجی می‌تواند درآمدزا و اشتغالزا باشد و به رشد اقتصادی کشور کمک کند.

ارسال فرش و تابلو فرش از ایران به اکثر نقاط جهان صورت میگیرد، از جمله آلمان، انگلستان ،امارات متحده عربی، قطر ،چین، پاکستان، کره جنوبی، کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، روسیه و…

 

 

 

حال قصد داریم مهمترین نکاتی را که در مورد ارسال فرش مطرح می شود را بیان کنیم.

1-  در هلدینگ خدمات بار هوایی آسمان سوی پارسیان صادرات فرش به دو روش تجاری و فریت بار صورت می پذیرد.

در روش تجاری نیاز هست ارسال کننده کالا ،دارای مجوزهای کسب و پروانه تولید باشد و کنار آن پرداختیهای گمرکی را انجام داده باشد.

در روش فریت بار که بیشتر برای صادرات سوغاتی و یا مصارف شخصی استفاده میشود نیازی به مجوز نمیباشد.

در روش تجاری محدودیتی از بابت اندازه و یا تعداد نیست ولی در روش فریت بار شما نهایتا می توانید 1 الی 2 تخته فرش ارسال نمایید.

لازم به ذکر است با توجه به تحریم های اعمال شده علیه کشورمان ابتدا می بایست برای صادرات فرش، آن را به کشور ثالثی ارسال و سپس  به کشور مقصد فرستاده شود.

در شرکت ASP Express ، صادرات فرش در هر دو روش از طریق پست هوایی صورت می پذیرد و 4 الی 10 روز زمان میبرد تا مرسوله به مقصد برسد.

2- در مورد فرش های قدیمی و قیمتی باید متذکر شویم متاسفانه ارسال این نوع از کالا از گمرکات کشور امکان پذیر نمی باشد، و برای ارسال آن می بایست از سازمانهای دولتی همچون میراث فرهنگی مجوز خروج از کشور گرفته شود.

در صورتی که این مراحل طی نشود و فرش یا تابلو فرش به گمرک برسد و کارشناسان گمرک آن فرش یا تابلو فرش را قدیمی و قیمتی تشخیص دهند کالا در گمرک ضبط و تحویل مسئولین ذیربط داده میشود.

3-یکی از مهم ترین دغدغه های ارسال کنندگان نوع بسته بندی می باشد.

به دو صورت بسته بندی انجام میشود. یک نوع بسته بندی مربوط می شود  به خود فرستنده کالا به طوری که فرستنده آن را بسته بندی و تحویل شرکت میدهد.

 و نوع دیگری از بسته بندی توسط شرکت حامل  انجام می شود که پیشنهاد ما این نوع بسته بندی است، یکی از دلایل آن استفاده  از جعبه های چوبی و پوشش های ضد ضربه می باشد تا مطمئن شویم مرسوله شما سالم و بدون کوچکترین ضربه به مقصد برسد .(جهت طلاع بیشتر میتوانید مقاله انواع بسته بندی مرسولات را مطالعه فرمایید)

البته این نکته را هم در نظر داشته باشیم که با استفاده از تجارب نیروهای خدمات بار هوایی آسمان سوی پارسیان این تضمین را به فرستنده محترم می دهیم تا هیچگونه لطمه ایی به مرسولاتشان نخورد.

با توجه به این که فرش و تابلو فرش ها جز کالاهای ارزشمندی به حساب می آیند و هزینه های گمرکی متغیری را شامل می شود، شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت پست سریع هوایی آسمان سوی پارسیان تماس حاصل بفرمایید.

 

منتشر شده در۱۵ مهر ۱۴۰۳

مطالب مرتبط

© حقوق النشر محفوظة لشركة آسمان سوی پارسیان.
Copyright © 2024 Ayan. All rights reserved.