فرصت های پیش رو در تجارت با هند چیست؟
بر اساس آمار سازمان ملل تا اواسط سال ۲۰۲۳ هند به عنوان پرجمعیتترین کشور جهان شمرده شده است.در این گزارش آمده است که هند در اواسط سال جاری نزدیک به 3 میلیون نفر بیشتر از چین جمعیت خواهد داشت این بدین معنی است که هند میتواند به یکی از بزرگترین قطبهای معاملاتی در دنیا شناخته شود.بر اساس آمارها اقتصاد هند اکنون چهارمین اقتصاد بزرگ به شمار میآید. صادرات هند از 115 کشور به 238 کشور طی سالهای 2023-24 افزایش یافته است و ارسال کالا از هند به سه روش دریایی.هوایی و ریلی صورت میپذیرد.با آسمان سوی پارسیان همراه باشید تا بررسی کنیم که فرصت های پیش رو در تجارت با هند چیست؟
کالا های صادراتی و وارداتی به هند
بیشترین کالاهایی که هند به دیگر کشورها ارسال می کند: کالاهای الکترونیکی ، داروسازی ، محصولات جو، چای، قهوه، برنج می باشد و کالاهایی که به هند ارسال میشود نفت پالایش شده ، الماس ، دارو هستند و جالب است بدانیم صادراتی که هند به ایران انجام میدهد شامل برنج ، چای، شکر، میوه ، دارو، نوشابههای غیرالکلی، حبوبات است.
در مقابل کالاهای وارداتی که هند از ایران دارد شامل: نفت خام ، قیر، مواد شیمیایی معدنی و یا ارگانیک، اقلام کشاورزی( پسته، خرما، و زعفران) کودهای شیمیایی، پلاستیک ، شیشه و ظروف شیشه ای ، سنگ های قیمتی، چرم می باشد.
خب پس همانطور که گفتیم یکی از روش های ارسال کالا به هند از طریق ارسال هوایی می باشد که ما (شرکت پست بین الملل آسمان سوی پارسیان) این ارسال را برای شما در کوتاه ترین زمان ممکن قادر میسازیم.
بر اساس جدیدترین آماری که خبرگذاری ایرنا منتشر کرده صادرات هند به ایران در سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد افزایش یافته و نزدیک به 200 میلیون دلار رسیده است.
اما واردات هند از ایران در امسال کاهش ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته که میتوان یکی از علل این کاهش اعمال فشارهای بین المللی و تحریم هایی که در حق کشور عزیزمان رخ داده است.
شرکت آسمان سوی پارسیان با دفتری مستقل در کشور هند با دور زدن این تحریم ها و طی کردن مراحل آن به طور قانونی و بدون مشکلی کالای شما را به صورت هوایی به کشور مورد نظر ارسال میکند.
گاهی اوقات عده ایی در این اندیشه هستند که ارسال کالا امری آسان هست ولی شامل مجموعه ای از ضوابط و مدارک مورد نیاز مسئولان گمرک جهت واردات یا صادرات کالا است. قوانینی که دولت ها جهت ترخیص کالا از گمرک وضع کرده اند به منظور حفظ امنیت مرزها، حفاظت از صنعت داخلی وحفاظت از محیط زیست و...می باشد.
ترخیص کالا از گمرک
1-شروع فرآیند: ترخیص کالا از گمرک فرآیندی است که شامل قوانین و ارائه مستندات مختلفی میشود تا اطمینان حاصل شود که کالا با رعایت مقررات واردات و صادرات حمل میشود از جمله این مستندات فاکتورهای تجاری، مدارک شناسایی، بارنامه هوایی، لیست بسته بندی، مجوزها، گواهی مبدأ و غیره است .
2-ورود کالا درفرودگاه مقصد و طی شدن مراحل گمرکی آن: هنگامی که کالا به فرودگاه مقصد می رسد، مقامات گمرکی محموله را بازرسی می کنند و آن را با اسناد ارائه شده مقایسه تا بررسی کنند که آیا اسناد از مقررات واردات و صادرات پیروی می کنند یا خیر.
3-ترخیص کالا : پس از پرداخت کلیه عوارض و رفع الزامات گمرکی، مسئولان گمرک برای خروج محموله از فرودگاه گواهی ترخیص کالا را صادر میکنند.
در مرحله آخر و پس از ترخیص کالا از گمرک، کالا به مقصد مورد نظر ارسال می شود.
لازم به توضیح است که با شرکت پست بین اللملی آسمان سوی پارسیان از زمان دریافت مرسوله شما در مبدا و با طی کردن تمام مسیرهای گمرکی در کوتاه ترین زمان ممکن مرسوله مورد نظر شما در مقصد تحویل خواهد داد.
آسمان سوی پارسیان که جز 10 شرکت برتر پست بین المللی شناخته شده است و با دارا بودن شعب متعدد در کشورعزیزمان و دیگر نقاط جهان ارسال کالا را برای شما دوستان آسان و هموار کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره، میتوانید با شرکت آسمان سوی پارسیان و شماره تماس 02145312 تماس بگیرید
منتشر شده در۸ شهریور ۱۴۰۳